Speler Van Het Jaar - KV Kortrijk

Te winnen

Na een seizoen zonder supporters snakken onze Kerels ernaar om opnieuw voor een vol Guldensporenstadion te spelen. De thuisoverwinningen tegen KAA Gent, vicekampioen KRC Genk en Standard Luik, maar ook de knotsgekke 5-5 tegen Beerschot voelen toch allemaal anders aan omdat dit zonder jullie was.

KVK Beerschotz ZVK0366
KVK Beerschotz ZVK0366

Win fantastische prijzen

Maak kans op prachtige prijzen om het seizoen 2021-2022 mee te beginnen! Een sjaal, een wedstrijdshirt van 2021-2022, een abonnement en een paycard. Dit kan je winnen dankzij jouw stem op de drie Kerels die er volgens jou bovenuit staken dit seizoen.

Deel deze visual op jouw Facebook-tijdlijn, en wie weet begin jij binnenkort wel dat nieuwe seizoen met een fantastische prijs!

AKV2734
AKV2734

Dubbele stem

Mits een kleine inspanning kan je jouw stem ook dubbel laten tellen, waardoor de kans dat jouw favoriet met de trofee aan de haal gaat nog groter wordt. Dat doe je door de officiële Facebookpagina van AGO Jobs & HR te liken!

Blijf op de hoogte

Wenst u de tussenstand op de voet te volgen? Klik dan op onderstaande knop en schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven