Speler Van Het Jaar - KV Kortrijk

Te winnen

Wat was het weer een seizoen! Met ups and downs gaven onze Kerels opnieuw het beste van zichzelf, iedere wedstrijd. Denk maar aan de prachtige thuisoverwinningen tegen RSC Anderlecht en Standard Luik.

Wie stak er dit seizoen met kop en schouders bovenuit?
Stem en maak kans op mooie prijzen!

BV2B8879
BV2B8879

Win fantastische prijzen

Maak kans op prachtige prijzen om het seizoen 2020-2021 mee te beginnen! Een sjaal, een wedstrijdshirt van 2020-2021, een abonnement en een paycard (5 drankjes per thuiswedstrijd!!). Dat kan je winnen dankzij jouw stem op de drie Kerels die er volgens jou dit seizoen bovenuit staken.

Deel deze visual op jouw Facebook-tijdlijn, en wie weet begin jij binnenkort wel dat nieuwe seizoen met een prijs!

Kvkantw 7 (1)
kvkantw-7 (1)

Dubbele stem

Mits een kleine inspanning kan je jouw stem ook dubbel laten tellen, waardoor de kans dat jouw favoriet met de trofee aan de haal gaat nog groter wordt. Dat doe je door de officiële Facebookpagina van AGO Jobs & HR te liken!

Ajagun Van Der Bruggen
ajagun van der bruggen

Doelpunt van het seizoen!

Nu het seizoen 2019-2020 officieel afgesloten is gaan wij op zoek naar het mooiste doelpunt van het seizoen. In de aanbieding: Drie kanonskogels, één patatje, een sublieme afwerking en een rush. Breng jouw stem uit en maak kans op fantastische prijzen!

Blijf op de hoogte

Wenst u de tussenstand op de voet te volgen? Klik dan op onderstaande knop en schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven